Ι. Μαρκάκη 9, Κουμπές Χανιά
Δευτέρα – Παρασκευή 08:00π.μ.-16:00μ.μ.
28210 94433/ 83167/ 72093  Fax: 2821097410

Εκδηλώσεις

Συνεστίαση – 06/07/2011

Ο Συνεταιρισμός πραγματοποίησε συνεστίαση σε κέντρο-εστιατόριο στη παραλία του Μάλεμε. Η συνεστίαση είχε πολύ μεγάλη επιτυχία με αυξημένη συμμετοχή. Όλη η βραδιά κύλησε με κέφι, χαλαρή και φιλική διάθεση, διασκέδαση, συζητήσεις και επικοινωνία και όλα αυτά δίπλα στη θάλασσα με καλό φαγητό και ποτό.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς και ένας από τους λόγους πραγματοποίησης της συνεστίασης ήταν η απονομή τιμής και αναγνώρισης στον κ. Βατσάκη Κωνσταντίνο, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε, για την πολύτιμη και πολύχρονη προσφορά του στο Συνεταιρισμό για 24 ολόκληρα χρόνια από την ίδρυσή του. Ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, του απένειμε την ειδική τιμητική πλακέτα, ευχαριστώντας τον και αναγνωρίζοντας τη προσφορά του, το ζήλο του και τον επαγγελματισμό του.

Ομιλίες εκφώνησαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Μπενάκης Μιχαήλ και ο νέος Διαχειριστής του Συνεταιρισμού Νικολακόπουλος Πάνος, όπου αναφέρθηκαν στη πορεία και παρουσία του Συνεταιρισμού όλα αυτά τα χρόνια, στους παράγοντες της επιτυχίας του, στη προσπάθεια που γίνεται, εν μέσω της οικονομικής συγκυρίας, ο Συνεταιρισμός να είναι πάντα δίπλα στους επαγγελματίες του νομού μας, καθώς και στη δέσμευση πως ο Συνεταιρισμός θα συνεχίσει στο ίδιο και καλύτερο επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών με βασικούς άξονες τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια, την αξιοπιστία, την εμπιστοσύνη, την εξυπηρέτηση και τη τεχνογνωσία.

Η βραδιά διήρκησε αρκετές ώρες και ολοκληρώθηκε με την ευχή και επιθυμία όλων να γίνει σύντομα κάτι παρόμοιο.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας – 15/02/2012

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπής της πίτας του Συνεταιρισμού για το νέο έτος 2012. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού και μας τίμησαν με τη παρουσία τους αρκετοί συνέταιροι, επαγγελματίες και συνεργάτες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν κληρώσεις και μοιράστηκαν πολλά και πλούσια δώρα σε πολλούς τυχερούς. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ακόμα μια φορά όσους μας τίμησαν με τη παρουσία τους.

© Copyright 2022. All rights reserved. Σχεδιασμός: THE DESIGN BAR | Yλοποίηση: TRP
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram