Ι. Μαρκάκη 9, Κουμπές Χανιά
Δευτέρα – Παρασκευή 08:00π.μ.-16:00μ.μ.
28210 94433/ 83167/ 72093  Fax: 2821097410

Συνεργάτες - Brands

Ο Συνεταιρισμός έχει επιτύχει στρατηγικής σημασίας εμπορικές συμφωνίες με προμηθευτές και έχει τη δυνατότητα να παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις στις πλέον συμφέρουσες τιμές στο νομό Χανίων. Επίσης, έχοντας σταθερή παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου, άριστη οργάνωση σε όλα τα επίπεδα και εκπαιδευμένο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των συνεργατών – προμηθευτών του.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών σας, για αυτό και διαθέτουμε πλήρεις γκάμες προϊόντων από κορυφαία brand names στο κόσμο. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

(ΓΝΗΣΙΑ, ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ, ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ)

Γκάμα που καλύπτει όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρείες του κλάδου:
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λιπαντικά αυτοκινήτων
Μπαταρίες αυτοκινήτων

ΧΡΩΜΑΤΑ & ΥΛΙΚΑ ΒΑΦΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Με προτεραιότητα να ικανοποιούνται οι πιο απαιτητικές απαιτήσεις και ανάγκες σας, διαθέτουμε τη μεγαλύτερη ποικιλία σε προϊόντα, λύσεις και τιμές που καλύπτουν όλες τις εργασίες που αφορούν το αυτοκίνητό σας (επιδιόρθωση, βαφή, συντήρηση, επισκευή, φροντίδα:
Χρώματα και υλικά βαφής
* Αποκλειστική συνεργασία / διανομή *
Χρώματα και υλικά βαφής
Εργαλεία για επαγγελματίες
Υλικά σφράγισης, συγκόλλησης, αναλώσιμα
© Copyright 2022. All rights reserved. Σχεδιασμός: THE DESIGN BAR | Yλοποίηση: TRP
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram