Ι. Μαρκάκη 9, Κουμπές Χανιά
Δευτέρα – Παρασκευή 08:00π.μ.-16:00μ.μ.
28210 94433/ 83167/ 72093  Fax: 2821097410

Συνεταιρισμός Φανοποιών & Βαφέων Χανίων

Ο Συνεταιρισμός Φανοποιών & Βαφέων Ν. Χανίων ιδρύθηκε το 1987 και έχει έδρα τα Χανιά (Ι. Μαρκάκη 9, Κουμπές). Στεγάζεται σε υπερσύγχρονες ιδιόκτητες και νεόδμητες εγκαταστάσεις και ως αντικείμενο έχει την εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων και χρωμάτων-υλικών. Αναλυτικά, διαθέτουμε για όλες τις μάρκες και μοντέλα αυτοκινήτων:

 • Ανταλλακτικά φανοποιϊας γνήσια, ιμιτασιόν και μεταχειρισμένα
 • Χρώματα και υλικά
 • Μηχανικά εξαρτήματα
 • Εργαλεία και μηχανήματα
 • Αξεσουάρ και είδη περιποίησης αυτοκινήτου

Ο Συνεταιρισμός Φανοποιών & Βαφέων από την αρχή της δημιουργίας του είχε ως πρωταρχικό στόχο και επιδίωξη την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών και προϊόντων στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, με συνέπεια, υπευθυνότητα, αξιοπιστία και εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία. Με ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών και προμηθευτών, προσφέρουμε, στους επαγγελματίες του χώρου αλλά και τους ιδιώτες, ότι μπορεί να χρειαστεί για το αυτοκίνητό σας από άποψη ανταλλακτικών φανοποιϊας και συνεργείου, βαφής και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστεί το αυτοκίνητό σας.

Ο Συνεταιρισμός, με τη σταθερή παρουσία του στο χώρο του αυτοκινήτου, την άριστη οργάνωσή του σε όλα τα επίπεδα και το εκπαιδευμένο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των συνεργατών – προμηθευτών του, προσφέροντας με υπευθυνότητα, τεχνογνωσία και επαγγελματισμό, αξιόπιστες λύσεις και προτάσεις, γρήγορους χρόνους παράδοσης, ανταγωνιστικές τιμές και επιλεγμένα ποιοτικά υλικά. Έτσι, ο κάθε πελάτης εισπράττει πλήρη εξυπηρέτηση, ασφάλεια της επιλεγμένης ποιότητας υλικών, ανταλλακτικών και αξεσουάρ, ταυτόχρονα με την παροχή εξειδικευμένων και υπεύθυνων απαντήσεων στις απαιτήσεις και ερωτήσεις του.

Η επιλογή του Συνεταιρισμού για την αγορά σας προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα, τα οποία συνοψίζονται στα εξής:

 • Ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων (ανταλλακτικών, χρωμάτων, μηχανικών εξαρτημάτων, εργαλείων και υλικών) που καλύπτει όλο το φάσμα των μοντέλων και των εργασιών που αφορούν το αυτοκίνητο. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει και απαιτείται για το αυτοκίνητό σας.
 • Υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία, με εξειδικευμένη παροχή τεχνικών προτάσεων και λύσεων, ώστε αυτό που θα αγοράσετε να καλύπτει τις ανάγκες σας.
 • Χαμηλές και ανταγωνιστικές τιμές με εκπτώσεις και προσφορές. Ο Συνεταιρισμός έχει επιτύχει στρατηγικής σημασίας εμπορικές συμφωνίες με προμηθευτές και έχει τη δυνατότητα να παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις στις πλέον συμφέρουσες τιμές στο νομό Χανίων.
 • Ταχύτητα εξυπηρέτησης, ολοκλήρωσης παραγγελιών και παράδοσης των προϊόντων.
 • Εμπιστοσύνη., αξιοπιστία, συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό στις συναλλαγές σας, ώστε να είστε βέβαιοι για αυτό που αγοράζετε και πληρώνετε.
 • Μεγάλο στοκ αποθήκης ώστε να καλύπτονται, όσο το δυνατόν πιο άμεσα, οι ανάγκες σας.
© Copyright 2022. All rights reserved. Σχεδιασμός: THE DESIGN BAR | Yλοποίηση: TRP
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram